PERLA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

COMING SOON | Soltvadkert 2022. 10. 13.

ÉLELMISZER

KOZMETIKUM

DIVAT

LAKBERENDEZÉS

EGYÉB

RÓLUNK

A Perla Bevásárlóközpont a Dél-Alföldi régióban, Soltvadkert település Kiskőrös felőli végén található. Az 53-54-es főutak közös városi bevezető szakaszának mentén a Kossuth Lajos utca 110. szám alatt helyezkedik el. A barátságos és egyben innovatív egyszintes bevásárlóközpont rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, mely a környék legkedveltebb és legnépszerűbb bevásárlóközpontjává teheti.

Zajlik az üzletház teljeskörű megújulása, hogy nevéhez hűen a térségben egy valódi „gyöngyszem” lehessen. Az átalakítás és felújítás munkálatai várhatóan 2022-es év második felében érnek véget.

Több mint 5 000 négyzetméteren számos piacvezető áruházlánc kap helyet, köztük egy sokak által kedvelt hipermarket, drogéria, lakberendezés, női, férfi és gyermek divat, valamint egyéb, a térségben egyedinek számító kiskereskedelmi üzlet.  Izgalmas, sokrétű, emberközeli bevásárlóközpontot álmodtunk újra, ahol élmény a vásárlás.

Az autóval érkezőket megfelelő számú ingyenes parkolóhelyek fogadják, mely szintén a vásárlók kényelmét szolgálja. Fő szempontunk az átalakítás során a vásárlási élmény és a kikapcsolódás biztosítása. Fontos számunkra, hogy fejlesztéseinkkel a vásárlók számára elengedhetetlen és értékes multinacionális cégek is megjelenjenek a térségben, ezáltal Soltvadkert még vonzóbb településsé válhasson. Természetesen bízunk abban is, hogy hosszú távon számos értékes munkahely teremtődik, mely szintén a település fejlődését szolgálja.

Legyen partnerünk a sikerben!

 

SZOLGÁLTATÁSOK

 

  • 24 órás biztonsági szolgálat
  • rugalmas válaszfalazás, a bérlő igényeinek megfelelő belső kialakítás
  • meghosszabbított nyitvatartási idő
  • ingyenes parkolási lehetőség

KIADÓ INGATLANOK

A kiadó ingatlanok aktuális listájáért keresd munkatársunkat emailen vagy telefonon, vagy keresd fel Facebook oldalunkat:

      

Dan Ipari Park | Budapest XI. kerület

  

Mintegy 39 000m²-es ingatlankomplexum, közel 13 000m² alapterületen 10 épület; raktárak, irodák, bemutatótermek és üzlethelyiségek.


hu_HUMagyar